Skip to main content

Pris: 350 kr.

Tilmeld dig herDu finder gymnastiksalen her

Tina Bruun Jørgensen

Instruktør

Jeg har været en del af Næstved idrætsforening siden 1980.
Først som gymnast, senere som assistent og fra 1986 som uddannede instruktør.
Jeg startede med et pige hold (nogenlunde på alder med mig selv) som vi kaldte Swinging Girls. Her var både musik og øvelser primært 80'er inspireret. Et par år senere kom der et mini Swinging Girls hold til, med piger på omkring 10-12 år, piger som virkelig så op til det store hold.
Begge hold blev lukket ned i 1993 da jeg skulle være mor.
I 2013 genopstod Swinging Girls igen, hvor vi bibeholdte den røde tråd med musik og øvelser fra 80'erne.
2023 fik holdet Line med som medtræner og vi skiftede navn til Dancing Queen's.

Line Milton Andersen

Instruktør

Som barn gik jeg selv til gymnastik.
Startede ud på de helt små hold som 3/4 årig, hvorefter jeg rykkede op, jo ældre jeg blev. I dag er jeg 21 år, og har været i foreningen i 16 år i træk. Har altid elsket gymnastikken, og har haft en særlig kærlighed til rytme og smidighed.
Da jeg blev 10 fik jeg lov til at blive hjælpetræner for holdet "Puslinge 3 -5 år", og gjorde så det, indtil 2020 hvor Leif og jeg gik sammen, og startede spring/rytme pigerne.
Jeg elsker det jeg gør, fordi det giver mig en glæde at se pigerne, og følge deres udvikling. Derudover har jeg også holdet "Dancing Queens", som Tina har startet, hvorefter jeg har tilbudt at give en hånd med rytme-serierne.
Privat er jeg uddannet tømrer siden september 2023, og går til bueskydning to gange om ugen.
Så man kan vist godt sige, at jeg er en tøs med mange jern i ilden.