Skip to main content

Pris: 925 kr.

Tilmeld dig herDu finder gymnastiksalen her

Leif Jensen

Instruktør / Bestyrelsesmedlem

Line Milton Andersen

Instruktør

Som barn gik jeg selv til gymnastik.
Startede ud på de helt små hold som 3/4 årig, hvorefter jeg rykkede op, jo ældre jeg blev. I dag er jeg 21 år, og har været i foreningen i 16 år i træk. Har altid elsket gymnastikken, og har haft en særlig kærlighed til rytme og smidighed.
Da jeg blev 10 fik jeg lov til at blive hjælpetræner for holdet "Puslinge 3 -5 år", og gjorde så det, indtil 2020 hvor Leif og jeg gik sammen, og startede spring/rytme pigerne.
Jeg elsker det jeg gør, fordi det giver mig en glæde at se pigerne, og følge deres udvikling. Derudover har jeg også holdet "Dancing Queens", som Tina har startet, hvorefter jeg har tilbudt at give en hånd med rytme-serierne.
Privat er jeg uddannet tømrer siden september 2023, og går til bueskydning to gange om ugen.
Så man kan vist godt sige, at jeg er en tøs med mange jern i ilden.