Spring/Rytme 9-13 år

Tirsdage kl. 17:30 – 19:00

START 29/8.23
Kobberbakkeskolen
afd. Sydby, Gymnastiksalen
4700  Næstved

Pris: 925 kr.

Tilmeld

(Da vi kun kan modtage dankort pt. kan der også laves bankoverførsler til konto nr. 9819 4573742724 husk at skrive den tilmeldtes navn og hold nr. på overførslen)

Instruktør(er)

Leif Jensen

Bestyrelsesmedlem

Line Milton Andersen

Dette er holdet for dig der elsker gymnastik og gerne vil udvikle dine gymnastiske færdigheder. Vi laver forskellige spring øvelser fra vejrmøller og salto til håndstand og flik flak. Derudover kommer vi også til at lave rytmegymnastik, hvor du får styrket din motorik og rytme. Vi har nogle forventninger, at man kan finde ud af at lave en vejrmølle.

Vi starter timerne ud med at varme op, med fokus på styrke og smidighedsøvelser. Dette vil hjælpe med at styrke dine muskler i kroppen til springene, hvor smidigheden vil hjælpe med at gøre springene lettere. Målet er at blive bedre til spring gymnastik og rytmisk gymnastik.

Vi kommer til at deltage til mere end en opvisning. Der vil være den årlige NIF forårs-opvisning, men derudover prøver vi at tilmelde os til DGI’s forårs-opvisninger. Derved kan pigerne rigtig komme ud og vise sig frem. Der er en forventning til, at alle møder op til opvisningerne, da holdet er et opvisningshold.

Det vigtigste på holdet er, at vi skal have det sjovt og hyggeligt. Til ekstra information, så bliver der købt dragter i løbet af sæsonen, og derved kommer der en ekstra regning på mellem 150 og 400 kr, da priserne kan svinge.